• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Derfor er vitamin B12 vigtig i din hudpleje

De fleste ved, at vitamin B12 er et vigtigt vitamin, som man skal sørge for at få igennem kosten. Men vidste du, at det er gavnligt for huden, når B12-vitaminet smøres direkte på? 

Hvad er vitamin B12?

Vitamin B12 kaldes også for cobalamin. Det er et vitamin, som kroppen ikke selv kan producere. Derfor skal det tilføres igennem kosten – evt. som kosttilskud. 

Vitaminet indgår i kemiske processer i kroppen, som blandt andet er vigtige for, at nerverne kan fungere normalt og at der dannes blodceller (Kilde: Sundhed.dk).

Hvis kroppen ikke får tilstrækkeligt B12-vitamin, kan der opstå såkaldt ’vitamin B12-mangel’. Det kan ved langvarigt underskud blandt andet føre til træthed, svimmelhed m.m. (Kilde: Netdoktor.dk)

Den gode nyhed er dog, at B12 findes i mange af vores fødevarer, hvor de vigtigste kilder til vitaminet er kød og mælkeprodukter. Lever man som veganer eller vegetar er der dog ekstra grund til at holde øje med symptomer på mangel af vitaminet.  

Hvorfor er vitamin B12 vigtigt for huden?

Vitamin B12 er en vigtig vævsregenerator og fremmer vækst, celleterapi og blodcelle udvikling, hvilket vi har beskrevet i vores kliniske test. Men også i kosmetiske hudplejeprodukter er vitamin B12 gavnligt, fordi det kan trænge ind gennem epidermis til dermis – også kendt som henholdsvis overhuden og læderhuden. 

Huden er menneskets største organ og er vigtig at pleje. Både så huden tjener sine funktioner som at værne mod udefrakommende bakterier, kemikalier m.m., holder på varme og fugtighed (Kilde: Sundhed.dk), men også fremstår sund og flot på et kosmetisk plan. Årsagen til at vi ønsker en sund og flot hud er i høj grad, at en flot hud får os til at fremstå smukkere og mere ungdommelige.

Her er det værd at bemærke, at B12-vitamin fra tabletform bliver udskilt for hurtigt fra kroppen, til at det kan nå at få virkning på huden (Kilde: Femina.dk). Det giver med andre ord god mening at smøre ind i huden for at få den gode effekt udefra.

Kliniske undersøgelser har vist, at Vitacreme med vitamin B12 – smurt direkte på huden - har særdeles god effekt på tør hud, men også reducerer i rynker og fine linjer, altså virker som anti-ageing middel.
Testen viser, at Vitacreme forbedrer elasticiteten i huden i en betydelig grad.

Cremen medvirker med andre ord til at forbedre hudens fugtighed, beskyttelsesfunktion, smidighed og blødhed. Samtidig med at den reducerer aldringstegn, så det ungdommelige udtryk og glød netop træder bedre frem. 

Vitacremes produkter er alle beriget med vitamin B12

Fordi vitamin B12 har en så gavnlig effekt på huden, finder du det i alle Vitacreme produkter. Produkterne indeholder forduden vitamin B12 også nøje udvalgte hjælpestoffer baseret på de enkelte produkters anvendelsesområde. På den måde er du sikret B12-vitaminets gavnlige effekt sammen med de mest hensigtsmæssige ingredienser, uanset om du søger et opstrammende anti-ageing serum, en øjencreme eller vores populære regenererende creme med vitamin B12
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar