• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

Sådan passer du på huden i efteråret

Efteråret er på vej, og det kan give nye udfordringer for huden. I takt med at sæsonen tager fat med køligere temperaturer og lavere luftfugtighed, oplever mange udfordringer med en mere dehydreret og tør hud – måske endda rødmen og irritationer. Her får du 5 gode råd til at komme nemt igennem sæsonen.   

1. Vælg en fugtighedscreme, som passer til vejret. 

Selvom kalenderen slår over i efterårssæsonen, kan den godt starte mildt og have lunere dage. Men sæsonen er desværre kendetegnet af, at de koldere dage bliver flere og flere. Når det sker, er det vigtigt, at du giver din hud masser af fugt, fordi den koldere temperatur og tiltagende vind udtørrer huden – særligt i ansigtet, som er mere udsat. 

Vi anbefaler vores regenererende creme ned vitamin B12, som fås i original blå eller som duftfri grøn variant. Begge cremer hjælper med at stimulere cellefornyelsen, genopbygge hudbarrieren og give huden masser af fugt, uden at den føles fedtet eller klistret.

 

Tør hud i kulden

 

2. Sørg for, at huden er ren og klar til at modtage den fugtgivende pleje

Det er vigtigt, at din hud er renset, før du kommer creme eller serum på den. På den måde kan den bedre optage cremens nærende indhold og modtage fugten. Sagt på en anden måde: Du får mere ud af dine plejeprodukter, hvis huden er renset før brug. 

Brug derfor gerne en god ansigtsvask morgen og aften – og overvej en god rensemælk til at fjerne makeup. Ved at bruge Vitacremes rensemælk får du et produkt, som endda giver ekstra fugt og næring, allerede inden du påfører serum og creme. 

3. Pas på det varme vand, når du renser ansigtet 

Det er rart at vaske ansigtet i varmt vand. Men desværre kan varmt vand virke udtørrende på huden. Du bør derfor bruge mere køligt vand, når du vasker ansigtet – eller holde det til at være stuetempereret. 

4. Indarbejd et serum i hudplejerutinen, hvis du ikke allerede bruger et

Hvis du vil undgå den tørre hud, giver det god mening at indarbejde et serum i din plejerutine. Vores eget anti-ageing serum har den fordel, at det indeholder det fugtboostende hyaluronsyre, som kan binde vand intet mindre end 1000 gange til sin egen vægt! Du får med andre ord godt med fugt, samtidig med at du også får anti-age fordelene, som opstrammer og reducerer i fine linjer samt smilerynkerne. 

Bemærk desuden, at et serum kan gå dybere ind i huden og arbejde, hvorfor det giver rigtig god mening at tilføje til plejerutinen. 

 

Serum i hudplejen for øget anti-ageing behandling

Ps. Døjer du med mørke rander under øjnene? Så kan du desuden også bruge serummet her – og ideelt supplere med Vita Eye & Lip Balm, som også indeholder hyaluronsyre samt blandt andet vitamin C, B3 og B12, som øger det antioxidante forsvar i huden.

5. Husk også resten af kroppen

Det er ikke kun ansigtet, der er ekstra udsat, når temperaturen falder og vinden kommer blæsende. Også huden på hænder og krop kan mærke den nye sæson. 

Er du vant til at opleve problemer med tørre eller måske ligefrem sprukne eller revnede hænder, så brug en god håndcreme til at pleje og forebygge.

Huden på dine arme, ben etc. kan du forkæle med vores Body Milk, som faktisk også indeholder den meget fugtgivende hyaluronsyre og det regenererende B12-vitamin, som går igen i vores produkter. 

 
NB! Hudplejeprodukterne passer til alle hudtyper. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar