• Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt på alle ordre
  • Fuld returret

3 gode huskeregler, der giver flottere hud

Små ændringer kan gøre en større forskel, end du måske lige går og tror. Det er trods alt ofte de gode, kontinuerlige vaner, som fører resultater med sig. Her får du 3 gode råd, der er nemme at indarbejde i dagligdagen og kan få stor betydning for din huds sundhed. 

Pas på med for meget sol

De fleste er allerede meget opmærksomme på det: Solen er hård ved huden. Alligevel er der mange, som glemmer solbeskyttelsen, når det ikke lige drejer sig om en strandtur. 

Men solbeskyttelse er vigtig, fordi solen kan give dig tidligere aldringstegn samt forværre hudproblemer eller ende ud i soleksem. Brug derfor en solbeskyttende creme – især på udsatte områder som hals og ansigt – hvor man ikke ønsker de kosmetiske spor fra tidligere aldringstegn.

Vi anbefaler vores Faktor Dagcreme SPF 30, som både plejer og yder beskyttelse mod forbrænding og rødme forårsaget af solen. Den er derfor ideel til dig, der gerne vil have faktorcreme til ansigtet, uden at der bliver tale om en decideret solcreme. 

Hold igen med de lange, varme bade – og smør huden ind bagefter

Det er dejligt med varme bade. Men der kan være flere fordele forbundet med at spare på de helt lange og varme bade.

Huden er kroppens største organ. Den har en vigtig funktion og beskytter mod bakterier og mikroorganismer udefra. Hvis man har udfordringer med tør hud, får man lettere skader på hudbarrieren. Det betyder, at man skal skylle sæbeprodukter ordentligt af, men også at det er en fordel at holde sig til lidt kortere og køligere bade. Det skyldes, at varmt vand i højere grad udtørrer huden. 

Badene skal dog naturligvis ikke undgås. Og faktisk gør de huden bedre klar til at modtage creme efterfølgende. Smør dig derfor ind umiddelbart efter badet, hvor huden stadig er blødgjort og let fugtig.

Vi anbefaler vores Body Milk, som især lige efter badet trænger godt ind med sine næringsstoffer, der foruden B12-vitaminet består af blandt andet det fugtboostende hyaluronsyre. Det giver en lækker blød hud, og hjælper med at opbygge hudens barriere.  

 

Kvinder smører huden ind med Body Milk

Husk, at lidt er bedre end intet

Skal man have dårlig samvittighed, hvis man ikke afsætter daglig tid til den helt store omgang hudpleje? Nej, på ingen måde.

Der er ingen grundt til at tænke i ’alt eller intet’ – og faktisk kan følelsen af, at man skal bruge 30 minutter dagligt på hudplejen komme i vejen for, at man rent faktisk får det gjort. 

Find derfor en god rutine, som virker for dig. Det vigtigste er, at du får renset ansigtet fri for make-up, dagens miljøforurening, sved m.m. Afrensningen er med til at fjerne de døde hudceller, stimulere huden og lade den ånde. 

Giv hernæst ansigtet nærende fugtpleje. Vi anbefaler vores produktpakke 2 med anti-ageing serum og regenererende creme.

Og vupti! Så har du gjort noget godt for din hud på bare 5 minutter.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar